Vær med i en podcast

Hvis du har ekspertviden som rådgiver eller konsulent, er det muligt at være med i en podcast mod betaling. Hvorfor skal du/din virksomhed bruge penge på at medvirke i en podcasts? Fordi det kan betale sig at vise sin viden frem. Reklamer har sværere og sværere ved at trænge igennem, men giver man noget af sin viden, så vil folk gerne lytte.

Det du får ved at medvirke er en professionel lydproduktion. I et interview bliver der struktureret, så det bliver nemmest at forstå, og efterfølgende sat sammen, så det giver den bedst mulige sammenhæng. Lyden bliver ikke kun optaget ordentligt, der bliver også klippet, så alle de fortalelser, øh’er, tænkepauser osv. forsvinder. Mange bliver overraskede, hvor veltalende de er i sådan en podcast. Det tager tid at lave for podcastproducenten, men resultatet bliver også derefter.

Når optagelsen er færdig, kommer podcasten til at ligge på podcast.raadgivermarkedet.dk, hvor den har sin egen underside. Du kan også få noget kode, så du nemt kan få en player til at ligge på din egen hjemmeside.

Du kan på sociale medier, i nyhedsbreve osv.  henvise til siden på Rådgivermarkedet eller din egen hjemmeside. Det betyder, at de lyttere, der endnu ikke kender til podcasts alligevel kan lytte.

Podcastene kan man finde via Podbeans hjemmeside, i Apple Podcasts, Spotify og Google samt i en række andre apps. Tanken er at få flere og flere til at abonnere på podcasten, så de automatisk får tilbudt det nye, der kommer.

Det praktiske

En podcast laves ved, at du henvender dig med et emne, du gerne vil fortælle om. Hvis det passer ind i formatet får du en pris, og vi aftaler emne, tid og sted for optagelsen. Hvis du kan henvise til noget, som intervieweren kan læse i forvejen, så vil det være med til at gøre interviewet bedre. Interviewet varer en times tid, og der er gode muligheder for at tænke sig om og rette, hvis man synes, at man har sagt noget vrøvl. Til den side, der bliver lavet, vil vi gerne have et billede af dig, der kan anvendes uden problemer med ophavsretten. Når interviewet er færdig, er det bare at vente på, at podcasten bliver lavet færdig.