Hvad kan man bruge humanister til i konsulentbranchen? Allan J. Christensen, der har konsulentvirksomheden Cambiamento, mener, at humanister har noget særligt at byde på. Humanistiske uddannelser er et bredt område, der dækker over fag som engelsk, religionsvidenskab, historie, assyriologi og kunsthistorie. Det er dog ikke den særlige viden, man skal bruge i konsulentbranchen, men den fælles forståelse af mennesker og en metodisk tilgang.

I interviewet Allan. J. Christensen ud fra konsulentbranchens synsvinkel og de humanister, der måske kunne få en fremtid inden for branchen.

Allan J. Christensen er uddannet cand.com. Han startede virksomheden Cambiamento i 2016, hvor han beskæftiger sig med ledelsesrådgivning inden for strategi, forretningsudvikling og kommunikation. Tidligere har han blandt andet været direktør i NIRAS, Rambøll Informatik og Rambøll Management Norge. Han har en månedlig klumme i Berlingske Business. Han underviser på Roskilde Universitet og Københavns Universitet, og er også censor på flere universiteter.

.